Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Telefon : 0 322 231 21 73
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cukurovanfk.meb.k12.tr
Adres : Toros Mah.78105 Sokak No12 Hayal Park Yanı ÇUKUROVA ADANA
VİZYON : Yeşilin hakim olduğu bir bahçede spor alanlarının eksiksiz yer aldığı, tam donanımlı dersliklerinde Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, milli ve insani değerlerle donanmış, ülkesini ve insanını seven, hoşgörü sahibi, çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurabilen, yapıcı, araştırıcı, yaratıcı ve üretken bireylerin topluma kazandırıldığı ve onların kendini her alanda güvende hissettikleri ve mutlu oldukları, Adana’nın en gözde okullarından biri olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Türk milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, öğrenmeye istekli, yüksek karakterli, sorumluluk sahibi, ufku açık, özgüveni gelişmiş, yüreği yurt, millet ve insan sevgisiyle çarpan; aydın, yaratıcı, etik değerleri benimsemiş, bedenen ve ruhen sağlıklı, idealist, bilimselliği benimsemiş, düşünen, eleştiren, bilgiye kendisi ulaşabilen, çağdaş dünyada yerini alabilecek bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak misyonumuzdur.
BAŞARILAR :

Öğretmen :69
Öğrenci :1590
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :2
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :11200
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Şehir içi kuzey Adana bölgesine çalışan Büyükşehir belediye otobüsleri,halk otobüsleri,itimat ve topel dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Adana´nın kuzeyinde yer almaktadır. Otoban yolu Kenan Evren Bulvarı arasında Hayal Parkın yanında bulunmaktadır. Burası Adana´nın yeni yerleşim alanlarındandır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :